Hypotheek inclusief notariskosten

Extra kosten zijn er altijd bij de aankoop van een huis. Leemans Kredieten helpt je deze kosten te dragen.

Een huis kopen

Een huis kopen is een belangrijke stap in je leven. Verhuizen of je eerste huis, een nieuwe woning zorgt altijd voor een geweldig gevoel. Je leven zit terug vol nieuwigheden en je kan zelf bepalen hoe je nieuwe thuis eruit zal zien. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een nieuwe woning vraagt voor een voordelige lening

De aankoop van een woning gaat echter bijna altijd gepaard met een hypotheek, een woning kopen zonder lening is bijna onbetaalbaar. Hoeveel je kan lenen in een hypothecaire lening is afhankelijk van de waarde van de woning. Een huis kopen vraagt echter meer dan enkel de aankoopprijs, je moet bijvoorbeeld ook notariskosten betalen. Een hypotheek inclusief notariskosten, soms ook 125% lening genoemd, zorgt ervoor dat je ook deze kosten comfortabel kan opnemen in je hypothecaire lening.

Hypotheek inclusief notariskosten berekenen

Bij Leemans kan je lenen tot wel 125% de waarde van een woning. Dit laat dus zeker voldoende ruimte voor de registratierechten, het ereloon van de notaris, de aktekosten en de BTW. Bereken nu zelf je hypothecaire lening inclusief notariskosten!

Leningen samenvoegen bij Leemans

Ben je op het verkeerde moment een lening aangegaan tegen een te hoge rentevoet? Heb je misschien ook verscheidene kleinere leningen lopen? Bij leemans kan je leningen samenvoegen tegen een voordelig tarief.

Kleine leningen vragen vaak een hoge rente en een lange lijst met leningen is tegelijk onoverzichtelijk. Door deze leningen samen te voegen betaal je dus maandelijks minder en weet je exact welke leningen je nog hebt lopen.

Er zijn twee mogelijkheden, je kan je leningen samenvoegen met één grotere persoonlijke lening of indien je ook een woninglening hebt lopen kan je de leningen centraliseren in één hypotheek. Om te bekijken wat mogelijk is voor jouw situatie kan je ons steeds contacteren.

LOADING
willen lenen.

En dit voor :

Aankoop ALL-IN

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Centralisatie tot 90 %

Renoveren

Herfinanciering tot 90%

Aankoop Buitenland

Opbrengsteigendom

Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

Bedrag aantal jaren bedrag / maand jaarrente info

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op : Geld lenen kost ook geld