Voor een goedkoop krediet moet je bij Leemans Kredieten zijn

De regering heeft de lonen bevroren. Wil je toch je koopkracht behouden? Sluit dan een goedkoop krediet af bij Leemans Kredieten!

De regering bevriest de lonen, voor een goedkoop krediet moet je bij Leemans Kredieten zijn

Het is crisis, en onze politici zijn er na lang onderhandelen in geslaagd om de begroting in evenwicht te krijgen. Het gevolg? De lonen mogen de komende twee jaar niet stijgen boven de index. De regering bevriest de lonen dus. Daarnaast worden tal van producten duurder en komen er enkele belastingen bij. Al deze besparingen zul je natuurlijk voelen, en de koopkracht zal waarschijnlijk afnemen! Gelukkig kan je bij Leemans Kredieten nog steeds terecht voor een goedkoop krediet, zodat je steeds je dromen kan waarmaken ondanks een daling van je koopkracht.

Blijf je koopkracht behouden dankzij Leemans Kredieten

De regering zegt natuurlijk dat ze de burgers maximaal gespaard hebben, maar we weten allemaal dat we deze besparingen wel degelijk gaan voelen. Om je koopkracht alsnog te behouden, kan je bij Leemans Kredieten terecht voor een goedkoop krediet. Dankzij onze goedkope kredieten op maat hoef je nooit te wachten om je dromen waar te maken. Je sluit eenvoudigweg een krediet op maat af en je kan meteen je dromen nagaan!

Een goedkoop krediet op maat

Bij Leemans Kredieten kan je nog steeds terecht voor een goedkoop krediet op maat. Of je nu gaat verhuizen, of je nu gaat verbouwen of je nu een groot feest wil organiseren, Leemans Kredieten heeft de oplossing!

Je goedkoop krediet berekenen

En door de besparingen van de regering is de kans groot dat ook jij van zo een goedkoop krediet wil profiteren! En dat je ook wil weten hoe goedkoop je kan lenen bij Leemans kredieten. Dat vind je op onze pagina over geld lenen. We hebben plannen voor verschillende soorten kredieten. Wil je verhuizen? Kies dan het moveplan. Wil je de aanschaf van je wagen financieren? Dan kies je het autoplan. Wil je een persoonlijke lening? Dan kies je het budgetplan. Op die manier bekom je steeds een goedkoop krediet op maat!

Vraag je goedkoop krediet meteen aan

Je kan je goedkoop krediet meteen online aanvragen. Doe je dit liever niet online, dan kan je het ook per telefoon of per fax doen, of je kan langskomen op kantoor.

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Freddy

  " Ik kan hard werken maar ken niets van al die geld dingen. Een huis kopen doe je niet elk jaar en dat moet goed zijn. Bij Hypotheekvoordeel hebben ze mij begeleid van ’t begin tot het einde. Overeen komen met de immo tot aan het tekenen bij de notaris. Alles werd ook uitgelegd in gewone taal die ik versta. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld