Verbouwing financieren

Je financiering vooraf berekenen doe je bij Leemans Kredieten. Bereken nu online jouw verbouwing en vraag ze direct aan.

Batibouw

Bouw & Reno, Wonen 2012, Batibouw,… het seizoen van de bouwsalons is weer aangebroken. Voel je het al kriebelen? Ben je al plannen aan het maken voor een verbouwing? Inderdaad, niets is leuker dan je woning aanpassen aan jouw eigen wensen, een eigen thuis creëren waar het goed is om te vertoeven. Maar hoe ga je die verbouwing financieren? Profiteer nu van bouwsaloncondities bij Leemans kredieten!

Een verbouwing financieren met Leemans kredieten

Zou je wel willen lenen aan onze speciale saloncondities? Bereken dan snel online je woonkrediet. Je duidt aan waarvoor je wil lenen, geeft in welk bedrag je wil en wij berekenen efficiënt wat de mogelijkheden zijn, aangepast aan jouw verbouwingsplannen.

Zelf je aflossing berekenen

Zelf je lening berekenen gaat in enkele stappen. Maak eerst bovenaan de site je keuze tussen ofwel de optie hypotheek (als je eigenaar bent) ofwel de mogelijkheid lening op afbetaling (kan ook als je huurder bent). Na deze eerste keuze heb je dan een nieuwe pagina met elke keer 9 buttons waar je de juiste mogelijkheid moet kiezen. Bij hypotheken klik je op de mogelijkheid renoveren en bij lening op afbetaling is dat de button wooncomfort. Zo krijg je het juiste tarief voor de juiste vraag.

Hulp bij het berekenen van je lening

Nog niet helemaal overtuigd? We ontvangen je graag in ons kantoor om je te helpen met berekenen en je van alle nodige informatie te voorzien. Ook per mail, per telefoon of per fax kan je ons makkelijk bereiken.

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Voorwaarden

 1. Het Renovatieplan van Leemanskredieten kan enkel worden gebruikt voor renovatie werken aan een privé woning.
 2. Mits voorlegging van recente facturen van erkende aannemers voor minstens 80% van de lening.

Te gebruiken voor :

Ons Renovatieplan is bedoeld voor allerhande renovaties aan je woning of appartement.
 • Allerhande renovatiewerken
 • Badkamer vernieuwen
 • Keuken laten installeren
 • Terras laten aanleggen
 • aankoop bouwgrond
 • centrale verwarming
 • isolatie
 • veranda's
 • schrijnwerk
 • zwembaden
 • alarmsystemen

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Hans en Veerle

  " Even zagen we door het bos de bomen niet meer. We hadden naast onze hypotheek nog een lening gedaan voor dringende verbouwingen en hadden nog een paar dure koopkaartjes afgesloten. Bij Hypotheekvoordeel hebben ze alles gecentraliseerd in één krediet met 1 maandelijkse afbetaling en terug op een langere termijn. Dat was echt een voordeel. Nu zijn onze zorgen voorbij. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld