Simulatie privé lening

Simuleer nu je privé lening gratis op onze site. Zijn de voorwaarden naar je wens? Dan kan je direct je privé lening aanvragen.

Lenen voor een privé doel

Simulatie privé lening

Voor een aantal klassieke grote aankopen, zoals het kopen van een huis of een auto, kan je een specifieke lening aanvragen, die je dan makkelijk kan vergelijken tussen verschillende kredietverstrekkers. Maar soms wil je een privé aankoop doen waarvoor geen specifieke lening bestaat.

Privé lening simuleren

Bij Leemans kredieten kan je daarom een privé lening eerst simuleren en dan meteen aanvragen, zonder dat je die doeleinden moet verantwoorden. Zo kan je een privé lening aanvragen voor elke aankoop die je plant, zonder dat je hier een specifieke lening voor kan aanvragen. Je kan een privé lening aanvragen indien je bijvoorbeeld op wereldreis vertrekt, of wanneer je een nieuwe computer wil kopen.

Simuleren van een privé lening

Iedereen komt in aanmerking om een privé lening aan te vragen. Je kan zelf een lening op maat samenstellen, zodat die het best overeenkomt met jouw budget. Bovendien heb je op de website van Leemans kredieten de mogelijk om jouw privé lening te simuleren. Vul bovenaan deze pagina het bedrag in dat je graag zou willen lenen. Klik op “bekijk de tarieven”, en je ziet de resultaten waar je een overzicht krijgt van het bedrag dat je maandelijks zal aflossen voor elk van de mogelijke aflossingstermijnen. Op die manier kan je eenvoudig bekijken welke aflossingsmodaliteiten het beste in jouw budget passen.

Privé lening aanvragen

Een privé lening aanvragen bij Leemans doe je heel snel en eenvoudig. Wanneer je de geschikte afbetalingsmodaliteiten van de privé lening hebt gekozen, kan je snel een kredietaanvraag doen door op de button “aanvragen” te klikken. Leemans kredieten zal je kredietaanvraag zo snel mogelijk behandelen.

Wil je nog meer uitleg over het aanvragen van een privé lening, of heb je nog meer info nodig omtrent het simuleren van een privélening, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze experts inzake privé leningen. Zij kunnen je steeds meer uitleg geven over privé leningen, zullen je ook bijstaan tijdens de looptijd van de privé lening.

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Stefanie

  " Alvast bedankt voor deze informatie en ons gesprek van gisteren, het was zeer interessant.

  Met vriendelijke groeten, Stefanie "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld