Lening voor fitnesstoestellen

Wilt u een fitnesstoestel kopen of een eigen fitnesscentrum starten? Bij Leemans Kredieten kan u lenen voor kleine en grote bedragen! Bereken nu je lening online!

Ben je van plan om te werken aan je conditie, of ben je van plan een eigen fitnesscentrum te openen? Er kunnen vele redenen zijn waarom je een fitnesstoestel of meerdere fitnesstoestellen wenst te kopen. Wat je bij je zoektocht naar fitnesstoestellen zal merken is dat deze toestellen niet altijd even goedkoop zijn. Zeker als je van plan bent een meer professioneel toestel te kopen, dan zal de prijs kunnen oplopen naar enkele duizenden euro’s.

Het is dus best mogelijk dat je een krediet nodig hebt om je fitnesstoestellen te kunnen aankopen. Op dat moment kan je aankloppen bij Leemans kredieten. Wij zijn al meer dan 25 jaar een betrouwbare kredietverstrekker, waar je zowel als particulier en professional terecht kan. Leemans kredieten maakt hierin geen onderscheid, iedereen met een vast inkomen is bij ons welkom.

 

Lenen in volle discretie

En waarom zou je voor Leemans kredieten moeten kiezen? Wel, lenen bij Leemans is lenen zoals bij een vriendin, zeggen we altijd. En die slogan vat onze filosofie perfect samen. Lenen bij Leemans kredieten doe je in volle vertrouwen en discretie. Bij Leemans kan je rekenen op de vertrouwensband zoals een vriendin, met wie je alle details van je lening in volle discretie kan bespreken.

Niet alleen kan je bij Leemans kredieten lenen in volle vertrouwen, we werken ook snel en correct. Bij ons werken we met een cultuur van volledige transparantie, en houden we niet van al te veel poespas. Bij ons weet je dus meteen waar je staat. En dat maakt lenen bij Leemans ook eenvoudig en snel.

 

Lening voor fitnesstoestellen zelf berekenen

Wil je zelf ook eens berekenen hoeveel je krediet bij ons zal kosten? Surf dan snel eens naar onze online simulatie. Door de juiste lening te selecteren en het gewenste krediet in te geven, kan je snel zien hoeveel je maandelijks zal moeten aflossen, en wat de aflossingstermijnen zijn. Heel eenvoudig, maar zeer handig om je lening bij Leemans kredieten te plannen.

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Freddy

  " Ik kan hard werken maar ken niets van al die geld dingen. Een huis kopen doe je niet elk jaar en dat moet goed zijn. Bij Hypotheekvoordeel hebben ze mij begeleid van ’t begin tot het einde. Overeen komen met de immo tot aan het tekenen bij de notaris. Alles werd ook uitgelegd in gewone taal die ik versta. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld