Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Lening tweede verblijf in het buitenland (vakantiehuisje)

Lening tweede verblijf in het buitenland (vakantiehuisje)

Vakantie in het buitenland is de ultieme ontspanning! Heb je een druk werkleven of gezinsleven, dan kan je een of meerdere keren per jaar even uitblazen in je eigen vakantiehuisje. Een tweede verblijf in het buitenland lijkt vaak een droom die veraf is, maar dit is slechts illusie. Met de juiste lening kan ook jij een tweede verblijf in het buitenland aankopen.

Lenen bij Leemans kredieten

Leemans kredieten biedt leningen aan voor verschillende zaken. Niet alleen voor een huis, een auto of een verbouwing, maar ook voor een tweede verblijf in het buitenlandlening op maat.

Lening tweede verblijf in het buitenland

In principe kan je een lening voor een tweede verblijf aangaan als je reeds een huis in je bezit hebt of als je een hypotheek hebt lopen voor een huis. Vooraleer  je overgaat tot de aankoop van een tweede verblijf in het buitenland, zorg er dan voor dat je de formaliteiten van het desbetreffende land nauwkeurig onderzoekt, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Vraag nu je lening aan!

Twijfel je niet meer? Heb je voldoende informatie ingewonnen over een vakantiehuisjeLeemans kredieten, laat je lening berekenen en doe de lening aanvraag.

 

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

LEEMANS SOCIAL MEDIA Leemans op FacebookLeemans op TwitterLeemans op Google+Leemans op YouTube

Let op, geld lenen kost ook geld