Lenen voor studie

Ben je student en swingen de kosten de pan uit? Leemans Kredieten helpt je bij het vinden van de gepaste lening om je studie te financieren.

Lenen voor studie

Studeren is een zeer goede investering, maar kost helaas ook veel geld. Een kot betalen, boeken aankopen en inschrijvingsgeld storten. Als je de som maakt, dan kom je als snel aan een groot bedrag. Tegenwoordig wordt alles ook duurder en leven studenten volgens bepaalde standaarden. Leemans kredieten maakt het mogelijk om je kinderen te laten studeren met leningen aan de beste tarieven. Lenen voor een studie: bij ons vind je de kredietformule die past bij je noden!

Laat je kinderen studeren zonder financiële zorgen

Bij Leemans kredieten kan je gemakkelijk een lening voor studies online berekenen met onze online calculator. Voer het bedrag in dat je nodig zal hebben en je krijgt van ons automatisch een kredietsimulatie: wat zou je moeten betalen als je de lening spreidt over 1, 2 of 3 jaar? Wat is de rentevoet? Je vindt alle informatie zo helder als water terug op onze website, zo kom je zeker niet voor verrassingen te staan en kunnen je kinderen studeren zonder financiële zorgen.

Lenen voor studie aan voordelige tarieven

Wil je liever meer info over onze leningen voor je er eentje afsluit? Dat begrijpen we maar al te goed: onze website zit tjokvol allerlei nuttige informatie, lees dus zeker nog wat verder! Als je liever persoonlijk advies krijgt, kan je ons ook altijd contacteren: per post, per fax, op kantoor, telefonisch of online.

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Jurgen

  " Ik had een lening lopen bij Leemans en zoals het behoort deed ik ook iedere maand keurig en op tijd mijn betalingen. Maar ik kreeg dringende rekeningen en vroeg dat er een mogelijkheid bestond waarbij dat ik extra geld zou kunnen ontlenen en als dit dan herrekend kon worden in mijn huidige lening. Een dag later kon ik al tekenen en was alles in orde. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld