Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Lenen voor studie

Lenen voor studie

Studeren is een zeer goede investering, maar kost helaas ook veel geld. Een kot betalen, boeken aankopen en inschrijvingsgeld storten. Als je de som maakt, dan kom je als snel aan een groot bedrag. Tegenwoordig wordt alles ook duurder en leven studenten volgens bepaalde standaarden. Leemans kredieten maakt het mogelijk om je kinderen te laten studeren met leningen aan de beste tarieven. Lenen voor een studie: bij ons vind je de kredietformule die past bij je noden!

Bij Leemans kredieten kan je gemakkelijk een lening voor studies online berekenen met onze online calculator. Voer het bedrag in dat je nodig zal hebben en je krijgt van ons automatisch een kredietsimulatie: wat zou je moeten betalen als je de lening spreidt over 1, 2 of 3 jaar? Wat is de rentevoet

Lenen voor studie aan voordelige tarieven

Wil je liever meer info over onze leningen voor je er eentje afsluit? Dat begrijpen we maar al te goed: onze website zit tjokvol allerlei nuttige informatie, lees dus zeker nog wat verder! Als je liever persoonlijk advies krijgt, kan je ons ook altijd contacteren: per post, per fax, op kantoor, telefonisch of online.

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

LEEMANS SOCIAL MEDIA Leemans op FacebookLeemans op TwitterLeemans op Google+Leemans op YouTube

Let op, geld lenen kost ook geld