Lenen voor studenten

Studeren is duur, maar de kostprijs mag je niet tegenhouden om te gaan studeren. Daarom kan je bij Leemans Kredieten lenen voor studenten!

Lenen voor studenten

Een kot, boeken, inschrijvingsgeld, ... als student of als ouder van een student weet je maar al te goed dat studeren geld kost. Maar als je kan studeren, dan is het noodzakelijk dat je dat ook doet: een diploma hoger onderwijs is een investering voor het leven. De hoge kosten van een studie mogen je dus niet tegenhouden. Om je te helpen bij het dragen van die hoge kosten, kan je bij Leemans Kredieten een lening voor studenten aangaan.

Lening op afbetaling

Wil je een lening aangaan om jouw studies of die van je kinderen te financieren? Dan moet je een lening op afbetaling aangaan. Je betaalt de lening terug over een periode van enkele jaren, zodat jij of je kinderen zonder financiële zorgen verder kunnen studeren. Je kiest zelf over welke periode je de lening spreidt: betaal je ze zo snel mogelijk af, dan betaal je een hoger bedrag per maand, maar dan is de lening sneller afbetaald. Betaal je over een langere periode af, dan betaal je een lager bedrag per maand.

Lening voor studenten simuleren

Je wil natuurlijk weten hoeveel je per maand zal moeten afbetalen. Daarom kan je bij Leemans Kredieten je lening gemakkelijk simuleren. Op de pagina over geld lenen kies je eenvoudigweg het budgetplan, je geeft het bedrag in dat je wil lenen en je klikt op berekenen. Je krijgt dan meteen een duidelijk overzicht van de verschillende termijnen waarop je kan lenen, en van de bijhorende kosten. Je kan je lening ook meteen online aanvragen vanop deze pagina.

Lenen voor studenten bij Leemans Kredieten

Lenen bij Mevrouw Leemans, dat is lenen bij een vriendin! Vraag nu je lening aan om je studies te financieren, en je geniet meteen van onze geweldige service. Onze deur staat altijd open, zodat je met al je vragen en problemen bij ons terecht kan. Je kan je lening online aanvragen, maar je bent natuurlijk ook welkom bij ons op kantoor of je kan ons ook gewoon even opbellen.

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Magaly

  " Ik werk zelf ook in de bank, maar bij ons staan de autoleningen net iets duurder. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld