Lenen voor notariskosten

Een hypothecaire lening bij Leemans Kredieten dekt zowel de kosten van het huis als de notariskosten. Bereken je maandelijkse afbetalingen online.

Lenen voor notariskosten

Je bent al maandenlang op zoek naar je nieuwe of eerste stekje en hebt dan eindelijk je droomwoning gevonden. Maar heb je wel aan alle kosten gedacht? De verkoopprijs van het huis is namelijk niet het enige onderdeel van het gehele kostenplaatje… Denk maar aan de notariskosten.

Bij de aankoop van een huis moet je met verschillende dingen rekening houden. Zo moet je niet enkel het huis betalen maar zijn er ook nog verzekeringen die moeten afgesloten worden, duiken er mogelijke verbouwingskosten op en moet je de notariskosten betalen.

Op alle kosten voorbereid dankzij Leemans Kredieten

Dankzij Leemans Kredieten zal je bij de aankoop van uw huis op alles voorbereid zijn! Je kan bij ons een hypothecaire lening sluiten voor de totale kostprijs van het huis, inclusies notariskosten. Maar je kan er uiteraard ook voor kiezen een aparte lening af te sluiten om de notariskosten te betalen. Bespreek dit echter goed op voorhand, en ga er niet licht overheen, want jij moet het uiteindelijk kunnen betalen.

De notariskosten kunnen namelijk nogal oplopen. Voor een bescheiden woning van 250.000euro met klein beschrijf betaal je al gauw een 20.000 euro (notariskosten + kosten kredietakte). Als je net een huis gekocht hebt, is dit toch een vrij grote kost waar je rekening mee moet houden.

Leemans Kredieten biedt je daarom steeds de beste oplossing voor de financiering van je notariskosten.

Makkelijk uw lening berekenen en online aanvragen

Op onze site kan je snel en makkelijk een lening berekenen. Je voert het gewenste bedrag in dat je wil lenen waarna je verschillende mogelijkheden te zien krijgt en dus kan kiezen tussen verschillende terugbetalingstermijnen. Zo ken je meteen ook de rentevoet. Nadat je een keuze gemaakt hebt, kan je meteen de lening online aanvragen. Vervolgens krijg je zo spoedig mogelijk van ons een telefoontje om alles te overlopen en verder te bespreken.

Zo gemakkelijk is het!

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Mike en Lindsy

  " Zoals de meeste mensen gingen we eerst eens horen bij onze bank. Raar maar waar, daar werden we onmiddellijk aan de deur gezet omdat we geen spaarcenten hadden. Bij Hypotheekvoordeel konden we wel meer lenen dan alleen de aankoopprijs. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld