Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Lenen voor een trouwfeest

Lenen voor een trouwfeest is normaal als je een echt sprookjeshuwelijk wilt!

Heb je trouwplannen en droom je letterlijk van een onvergetelijke bruiloft?sprookjeshuwelijk wel degelijk waarmaken. Een trouwfeest kost heel wat geld dus het is de normaalste zaak van de wereld dat je daarvoor inroept. En bij wie kan je dan beter terecht voor een lening dan bij Mevrouw Leemans? Zij is een echte vriendin en helpt je aan een krediet tegen een lage rentevoet.

Maak je sprookjeshuwelijk waar

Dat de factuur van een trouwfeest snel oploopt, is geen geheim. Je wil uiteraard dat de dag van je dromen er piekfijn uitziet. Een witte bruidsjurk hoort daarbij, maar ook een prachtige locatie, een uitgebreid diner en een perfecte huwelijksnacht. Dat is allemaal mogelijk, mits een klein financieel duwtje in de rug dat Leemans Kredieten je met plezier geeft. Je bepaalt zelf je budget en beslist hoeveel je maandelijks afbetaalt. Sluit vandaag nog je lening bij ons af en geniet zorgeloos van je trouwfeest.

Lenen voor een trouwfeest? Bereken nu zelf de mogelijkheden!

Bereken zelf je maandelijkse afbetaling

Je wilt uiteraard een klare kijk op hoeveel je precies moet terugbetalen. Daar hebben wij aan gedacht. Via onze online simulator kan je gemakkelijk je lening berekenen. Je kiest eerst het juiste plan, in dit geval het feestplan, je geeft dan het bedrag in dat je wil lenen en je krijgt meteen het maandelijkse tarief en de afbetalingstermijn te zien. Zo is alles volledig transparant en duidelijk. Bereken je lening snel online en binnen de kortste keren geef je het ja-woord aan je partner!

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

LEEMANS SOCIAL MEDIA Leemans op FacebookLeemans op TwitterLeemans op Google+Leemans op YouTube

Let op, geld lenen kost ook geld