Lenen voor een trouwfeest

Lenen voor een trouwfeest is geen uitzondering. Een echt sprookjeshuwelijk is dan ook van onschatbare waarde!

Heb je trouwplannen en droom je letterlijk van een onvergetelijke bruiloft? Maar krijg je het benauwd als je het financiële plaatje bekijkt? Wanhoop niet, je kan je sprookjeshuwelijk wel degelijk waarmaken. Een trouwfeest kost heel wat geld dus het is de normaalste zaak van de wereld dat je daarvoor financiële hulp inroept. En bij wie kan je dan beter terecht voor een lening dan bij Mevrouw Leemans? Zij is een echte vriendin en helpt je aan een krediet tegen een lage rentevoet.

Maak je sprookjeshuwelijk waar

Dat de factuur van een trouwfeest snel oploopt, is geen geheim. Je wil uiteraard dat de dag van je dromen er piekfijn uitziet. Een witte bruidsjurk hoort daarbij, maar ook een prachtige locatie, een uitgebreid diner en een perfecte huwelijksnacht. Dat is allemaal mogelijk, mits een klein financieel duwtje in de rug dat Leemans Kredieten je met plezier geeft. Je bepaalt zelf je budget en beslist hoeveel je maandelijks afbetaalt. Sluit vandaag nog je lening bij ons af en geniet zorgeloos van je trouwfeest.

Bereken zelf je maandelijkse afbetaling

Je wilt uiteraard een klare kijk op hoeveel je precies moet terugbetalen. Daar hebben wij aan gedacht. Via onze online simulator kan je gemakkelijk je lening berekenen. Je kiest eerst het juiste plan, in dit geval het feestplan, je geeft dan het bedrag in dat je wil lenen en je krijgt meteen het maandelijkse tarief en de afbetalingstermijn te zien. Zo is alles volledig transparant en duidelijk. Bereken je lening snel online en binnen de kortste keren geef je het ja-woord aan je partner!

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Voorwaarden

 • Voorlegging van een document waaruit het feest blijkt

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Hans en Veerle

  " Even zagen we door het bos de bomen niet meer. We hadden naast onze hypotheek nog een lening gedaan voor dringende verbouwingen en hadden nog een paar dure koopkaartjes afgesloten. Bij Hypotheekvoordeel hebben ze alles gecentraliseerd in één krediet met 1 maandelijkse afbetaling en terug op een langere termijn. Dat was echt een voordeel. Nu zijn onze zorgen voorbij. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld