Lenen voor een laptop

De laptop kopen die perfect bij je past? Leemans Kredieten helpt je graag verder. Vraag onze voordelige tarieven online op.

Lenen voor een laptop met de perfecte lening

Lenen voor een laptop is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld! Wie kan er nu nog zonder een draagbare pc? Hiermee kan je films kijken, muziek beluisteren, documenten opmaken en surfen op het internet. Kortom een laptop is onmisbaar in het dagdagelijkse leven. Stap eens binnen bij Leemans kredieten over de mogelijkheden van een lening!

Wie kan geld lenen?

Iederéén kan een lening aangaan: arbeiders, bedienden, zelfstandigen, alleenstaanden, armen of rijken. Je hoeft maar aan te kloppen bij ons en wij staan klaar om je te informeren over alles wat met leningen te maken heeft: de tarieven voor een lening voor een laptop, een lening voor een verbouwing, een lening voor een huis of de administratieve zaken rond lenen, de tarieven voor lenen, enzovoort.

Goedkoop geld lenen : vul het aanvraagformulier in!

Bereken jouw afbetaling online met onze online rekenmachine. Zo wordt het nog gemakkelijker om geld te lenen. Kies het doel van je lening, het gewenste bedrag dat je wilt lenen en dan doet de rekenmodule zijn werk. In een tweede stap kan je jouw lening aanvragen op verschillende manieren: per post, per fax, op kantoor, telefonisch of online.

 

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Stefanie

  " Alvast bedankt voor deze informatie en ons gesprek van gisteren, het was zeer interessant.

  Met vriendelijke groeten, Stefanie "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld