Herfinanciering van je lening

Heb je verschillende leningen tegelijk lopen, waardoor je het overzicht verliest? Of heb je een lening afgesloten in economisch dure tijden? Dan is de kans groot dat een herfinanciering van je lening erg interessant is.

Herfinanciering van je lening

Heb je verschillende leningen tegelijk lopen, waardoor je het overzicht verliest? Of heb je een lening afgesloten in economisch dure tijden? Dan is de kans groot dat een herfinanciering van je lening erg interessant is. Je betaalt dan waarschijnlijk minder per maand, en je kan je lening uitbreiden met een andere financiering.

 

Een goedkopere lening dankzij herfinanciering

 

Je lening herfinancieren of je leningen laten hergroeperen, resulteert bijna altijd in een goedkopere lening. Er zijn verschillende redenen waarom je een lening zou laten herfinancieren. Zo is het in een winkel vandaag erg makkelijk om je aankopen te laten financieren. Het gevolg is echter al gauw dat je met een hoop kleine leningen zit, die alles samen een veel te hoge rente vragen. Of misschien wil je een nieuwe lening afsluiten om je huis te renoveren, om op vakantie te gaan of om een nieuwe auto aan te kopen, terwijl je nog een andere lening hebt lopen. Of misschien zijn de rentes vandaag een stuk lager dan op het moment dat je de lening afsloot. Hoe dan ook kan je al deze leningen laten herfinancieren bij Leemans, en je betaalt dan waarschijnlijk een stuk minder per maand!

 

Herfinanciering van je lening om het overzicht te bewaren

 

Herfinanciering van je leningen zorgt er ook voor dat je het overzicht over je kosten beter kan bewaren. Wij hergroeperen je leningen immers in één, nieuwe lening. Je betaalt daarop een vast bedrag per maand, zodat je prima weet hoeveel je maandelijks moet aflossen. Zo houd je beter controle over je budget en wordt het terugbetalen van je lening eenvoudiger.

Wil ook jij genieten van een goedkopere en duidelijkere lening? Vraag dan snel meer informatie over de herfinanciering van je lening!

 

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

LOADING
willen lenen.

En dit voor :

Aankoop ALL-IN

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Centralisatie tot 90 %

Renoveren

Herfinanciering tot 90%

Aankoop Buitenland

Opbrengsteigendom

Kies je aflostermijn en start je online aanvraag

Bedrag aantal jaren bedrag / maand jaarrente info

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op : Geld lenen kost ook geld