Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Herfinanciering van je lening

Herfinanciering van je lening

Heb je verschillende leningen tegelijk lopen, waardoor je het overzicht verliest? Of heb je een lening afgesloten in economisch dure tijden? Dan is de kans groot dat een herfinanciering van je lening erg interessant is. Je betaalt dan waarschijnlijk minder per maand, en je kan je lening uitbreiden met een andere financiering.

 

Een goedkopere lening dankzij herfinanciering

 

Je lening herfinancieren of je leningen laten hergroeperen, resulteert bijna altijd in een goedkopere lening. Er zijn verschillende redenen waarom je een lening zou laten herfinancieren. Zo is het in een winkel vandaag erg makkelijk om je aankopen te laten financieren. Het gevolg is echter al gauw dat je met een hoop kleine leningen zit, die alles samen een veel te hoge rente vragen. Of misschien wil je een nieuwe lening afsluiten om je huis te renoveren, om op vakantie te gaan of om een nieuwe auto aan te kopen, terwijl je nog een andere lening hebt lopen. Of misschien zijn de rentes vandaag een stuk lager dan op het moment dat je de lening afsloot. Hoe dan ook kan je al deze leningen laten herfinancieren bij Leemans, en je betaalt dan waarschijnlijk een stuk minder per maand!

 

Herfinanciering van je lening om het overzicht te bewaren

 

Herfinanciering van je leningen zorgt er ook voor dat je het overzicht over je kosten beter kan bewarenVraag dan snel meer informatie over de herfinanciering van je lening!

 

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

LEEMANS SOCIAL MEDIA Leemans op FacebookLeemans op TwitterLeemans op Google+Leemans op YouTube

Let op, geld lenen kost ook geld