Geld lenen voor verbouwingen

Geld lenen voor een verbouwing? Leemans Kredieten helpt je graag bij deze klus! Bereken online jouw lening en contacteer ons voor meer informatie.

Geld lenen voor verbouwingen

Een eigen huis… een plek onder de zon! Betrap je jezelf op dagdromen over jouw ideale woning? Wordt het hoog tijd om die verbouwingen te realiseren? Trekt elke bouwbeurs al je speciale aandacht en maak je ook al plannen om Batibouw 2012 een bezoekje te brengen?

Niets leuker dan dromen die werkelijkheid worden, maar toch is de kans groot dat je hiervoor ook zal moeten geld lenen. Daarom is Leemans kredieten er voor jou. Een huis kopen, renoveren of verbouwen zal waarschijnlijk een van de grootste investeringen zijn waarvoor je in het leven komt te staan. Iedereen kan dan wel eens een financieel duwtje in de rug gebruiken, toch? Wel, daar komen wij in het plaatje! Een huis bouwen of verbouwen brengt op zich al genoeg stress met zich mee… Wij stellen alles in het werk om de realisatie van je droomhuis zonder zorgen te laten verlopen. Op die manier kan je je zonder enige financiële kopzorgen concentreren op de werkzaamheden.

Batibouw tarieven

En je wil natuurlijk niet te veel betalen. Daarom hebben we voor jou ook speciale Batibouw tarieven ontwikkeld. Jouw goedkope lening voor verbouwingen is maar enkele klikken verwijderd, want geld lenen bij Leemans Kredieten kan je reeds in enkele simpele stappen. Voor een woonkrediet kan je eerst en vooral je lening online simuleren, zonder enige verplichting. Beslis je toch om een aanvraag in te dienen, dan gaan we zo snel mogelijk een kijkje nemen naar je financiële situatie om na te gaan of je voldoende inkomsten hebt om je afbetalingen te kunnen doen. Blijkt dit het geval te zijn, dan informeren we bij onze verzekeraars naar een akkoord om jou een lening toe te staan. Krijgen we positief nieuws, dan contacteren we je zo snel mogelijk om het contract uitgebreid met je te overlopen alvorens je het contract ondertekent. Geld lenen bij Mevrouw Leemans verloopt dus op een snelle, discrete en efficiënte wijze.

Maak snel een online lening calculatie of spring even langs op kantoor voor extra informatie! Of past het voor jou beter je aanvraag in te dienen via post of per fax of telefonisch? Geen probleem! Ongeacht hoe je de aanvraag hebt ingediend, je krijgt zo snel mogelijk een seintje van ons. En als alles goed gaat, heb je jouw leencontract in handen binnen de kortste keren! Leemans Kredieten staat volledig tot jouw beschikking. Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent!

 

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever

Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Voorwaarden

 1. Het Renovatieplan van Leemanskredieten kan enkel worden gebruikt voor renovatie werken aan een privé woning.
 2. Mits voorlegging van recente facturen van erkende aannemers voor minstens 80% van de lening.

Te gebruiken voor :

Ons Renovatieplan is bedoeld voor allerhande renovaties aan je woning of appartement.
 • Allerhande renovatiewerken
 • Badkamer vernieuwen
 • Keuken laten installeren
 • Terras laten aanleggen
 • aankoop bouwgrond
 • centrale verwarming
 • isolatie
 • veranda's
 • schrijnwerk
 • zwembaden
 • alarmsystemen

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Stefanie

  " Alvast bedankt voor deze informatie en ons gesprek van gisteren, het was zeer interessant.

  Met vriendelijke groeten, Stefanie "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld