Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Een lening voor een tweedehands auto

Een lening voor een tweedehands auto

Vandaag de dag is een auto onmisbaar geworden. Om je te verplaatsen naar het werk, om de kinderen van school te halen of om bij je familie op bezoek te gaan, biedt het openbaar vervoer immers lang niet altijd een goed alternatief. Een auto is echter ook duur, en ook een goede tweedehands auto kost behoorlijk wat geld. Gelukkig kan je bij Leemans Kredieten terecht voor een goedkope lening voor je tweedehands auto.

 

Lening voor je tweedehandsauto bij Leemans Kredieten

Voor een lening voor een tweedehandsauto, moet je bij Leemans Kredieten zijn. Lenen bij Leemans Kredieten is immer lenen bij een vriendin! Wij bieden je een goedekope lening aan, waarbij we elke situatie afzonderlijk bekijken en een lening op maat voorstellen. Bovendien ben je bij ons thuis. Je kan gerust binnenspringen met al je vragen, en elke dag proberen wij onze alombekende slogan waar te maken.

 

Lening voor een tweedehands auto simulatie

Een lening voor een tweedehands auto is uiteraard niet gratis, maar bij Leemans Kredieten zijn we erg duidelijk in de communicatie over de kosten die een dergelijke lening met zich meebrengt. Je kan van te voren dan ook je lening simuleren, zodat je een duidelijk beeld krijgt van die kosten. Op onze pagina over geld lenen kies je eenvoudigweg het plan dat bij je past (in dit geval autolening <3 jr of autoplan >3 jr), je geeft het bedrag in dat je wil lenen en je klikt op berekenen. Daarna zie je een overzicht van de verschillende mogelijkheden voor een lening voor een tweedehands auto, met de verschillende termijnen en het maandelijkse aflossingsbedrag. Indien gewenst, kan je vanop deze pagina je lening ook meteen online aanvragen.

 

Tweedehands autolening aanvragen

Je kan je lening voor een tweedehands auto online aanvragen, maar je kan ook langskomen op kantoor of je kan ons bereiken per telefoon of per fax.

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

LEEMANS SOCIAL MEDIA Leemans op FacebookLeemans op TwitterLeemans op Google+Leemans op YouTube

Let op, geld lenen kost ook geld