Een lening voor een tweedehands auto

Een autolening voor je tweedehandswagen jonger of ouder dan 3 jaar doe je bij Leemans kredieten omwille van de goede tarieven.

Een lening voor een tweedehands auto

van meer dan 3 jaar oud

Vandaag de dag is een auto onmisbaar geworden. Om je te verplaatsen naar het werk, om de kinderen van school te halen of om bij je familie op bezoek te gaan, biedt het openbaar vervoer immers lang niet altijd een goed alternatief. Een auto is echter ook duur, en ook een goede tweedehands auto kost behoorlijk wat geld. Gelukkig kan je bij Leemans Kredieten terecht voor een goedkope lening voor je tweedehands auto.

 

Lening voor je tweedehandsauto bij Leemans Kredieten

Voor een lening voor een tweedehandsauto, moet je bij Leemans Kredieten zijn. Lenen bij Leemans Kredieten is immers lenen bij een vriendin! Wij bieden je een goedkope lening aan, waarbij we elke situatie afzonderlijk bekijken en een lening op maat voorstellen. Bovendien ben je bij ons thuis. Je kan gerust binnen springen met al je vragen, en elke dag proberen wij onze alom bekende slogan waar te maken.

Lening voor een tweedehands auto simulatie

Een lening voor een tweedehands auto is uiteraard niet gratis, maar bij Leemans Kredieten zijn we erg duidelijk over de kosten die een dergelijke lening met zich meebrengt. Je kan van te voren dan ook je lening simuleren, zodat je een duidelijk beeld krijgt van die kosten. Op deze pagina geef je het bedrag in dat je wil lenen voor een auto van meer dan 3 jaar oud en je klikt op bekijk de tarieven. Dan zie je een overzicht van de verschillende mogelijkheden voor een lening voor een tweedehands auto van meer dan 3 jaar met de verschillende termijnen en het maandelijkse aflossingsbedrag. En als je wil, kan je vanop deze pagina je lening ook meteen online aanvragen.

Als je de autolening voor een jonge tweedehandswagen wil berekenen volg je deze link.

 

 

Tweedehands autolening aanvragen

Je kan je lening voor een tweedehands auto online aanvragen, maar je kan ook langskomen op kantoor of je kan ons bereiken per telefoon of per fax.

Voorwaarden

 1. Lening op afbetaling voor de aankoop van een auto van ouder dan 3 jaar
 2. Mits voorlegging van een factuur van maximum 100% van de lening.
 3. Betaling rechtstreeks aan de verkoper.

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Magaly

  " Ik werk zelf ook in de bank, maar bij ons staan de autoleningen net iets duurder. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld