Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Een goedkope autolening

Een goedkope autolening bij Leemans Kredieten

Het autosalon staat weer voor de deur. Dat betekent straffe saloncondities op nieuwe wagens. Maar ook bij Leemans Kredieten blijven we niet achterop. De tarieven van onze autofinanciering dalen in volle vaart! Bereken het zelf maar even, en je zal zien dat wij nog steeds de goedkoopste autofinanciering hebben, en dat zowel voor nieuwe als voor tweedehands wagens!

Het autoplan: autofinanciering op maat

Zoals je op onze simulatiepagina kan zien, kan je bij Leemans Kredieten terecht voor een autofinanciering <3 jaar of een autofinanciering >3 jaar. Op die manier bieden we je steeds een autofinanciering op maat aan. Een autoplan <3 jaar is voor nieuwe en jonge tweedehands wagens, en is de goedkoopste. Een autoplan >3 jaar is voor tweedehands wagens die al wat ouder zijn.

Autofinanciering bij Leemans: duidelijke tarieven

De saloncondities zijn weer overal aanwezig. Wat de autodealers echter niet communiceren, zijn de kleine lettertjes. Een autofinanciering die op het eerste zicht erg voordelig lijkt, kan daardoor lelijk tegenvallen. Bij Leemans Kredieten doen we daar niet aan mee. Geen kleine lettertjes bij ons: onze tarieven zijn duidelijk en overzichtelijk. Bereken het zelf maar even: kies op onze simulatiepagina het autoplan, geef het bedrag in dat je wil lenen en klik op berekenen. Je krijgt daarna een duidelijk overzicht van de tarieven voor een autofinanciering bij Leemans Kredieten.

Onze autofinanciering tarieven dalen in volle vaart

De tarieven van onze autofinanciering dalen in volle vaart! Voor de goedkoopste autofinanciering moet je dus nog steeds bij ons zijn. Bovendien kan je de autofinanciering gemakkelijk online aanvragen. Heb je nog vragen, of vraag je de autofinanciering liever persoonlijk aan? Kom dan even langs op kantoor of bel ons even op.

Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV, respectievelijk Leencentrale Leemans NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

Let op, geld lenen kost ook geld