Begrafenis financieren

Hulp nodig bij het financieren van je begrafenis? Leemans Kredieten helpt je graag met deze delicate voorbereidingen via een lening op maat. Vraag ernaar bij onze adviseurs.

Onze innige deelneming

Niemand verliest graag een geliefde. Wij voelen erg met je mee. We willen echter niet dat deze gevoelens van verlies ervoor zorgen dat je later in financiële problemen komt. Daarom willen we je helpen de beste keuze te maken voor de financiering van een begrafenis. Je wilt een waardig afscheid geven, maar de kosten hiervan lopen al snel op. Je kan bij ons terecht voor een lening op maat en een goed gesprek.

Begrafenis financieren met een lening

Voor grote onverwachte facturen kan je een lening aangaan om de kosten te spreiden. Ook voor een begrafenis kan je een lening aangaan. Je kan lenen met een lange looptijd of juist op korte termijn. Om deze beslissing te maken kan je best één van onze kredietexperts contacteren om samen de beste lening te vinden voor een waardige begrafenis en jouw financiële situatie.

Lenen bij mevrouw Leemans is lenen bij een vriendin

Samen komen we door deze moeilijke periode. Wees dus niet bang om je vragen aan ons te stellen, we zullen samen de begrafenis en je financiële toekomst plannen op de wijze die ervoor zorgt dat je gedachten bij je geliefden kunnen blijven zonder geldzorgen.

 

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Hans en Veerle

  " Even zagen we door het bos de bomen niet meer. We hadden naast onze hypotheek nog een lening gedaan voor dringende verbouwingen en hadden nog een paar dure koopkaartjes afgesloten. Bij Hypotheekvoordeel hebben ze alles gecentraliseerd in één krediet met 1 maandelijkse afbetaling en terug op een langere termijn. Dat was echt een voordeel. Nu zijn onze zorgen voorbij. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld