Autolening-simulatie

Bij Leemans Kredieten kan je terecht voor een voordelige autolening. Geloof je het niet? Dankzij onze autolening simulatie zie je het meteen zelf!

Autolening simulatie

Je hebt een prachtige nieuwe of tweedehands wagen op het oog, maar nu heb je natuurlijk geld nodig om de auto te kunnen financieren? Bij Leemans Kredieten kan je terecht voor een voordelige autolening. Geloof je het niet? Dankzij onze autolening simulatie zie je het meteen zelf!

Autolening simulatie bij Leemans Kredieten

Bij Leemans Kredieten dragen we duidelijkheid hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat het voor onze klanten vooraf duidelijk is wat ze maandelijks moeten betalen, om hun lening af te lossen. Daarom kan je ook eenvoudig een autolening simulatie doen. Op onze pagina over geld lenen kies je het autoplan. Wil je de aankoop van een nieuwe wagen of een jonge tweedehandswagen van minder dan 3 jaar oud financieren, dan kies je het autoplan <3 jaar. Voor de aankoop van een tweedehands wagen van meer dan 3 jaar oud kies je het autoplan >3 jaar. Geef het bedrag in dat je wil lenen, en klik op berekenen. Je krijgt daarna een duidelijke simulatie van je autolening, zodat je een beeld krijgt van de maandelijkse afbetaling.

Autolening nu meteen aanvragen

Als je de autolening simulatie gedaan hebt, dan zal het je meteen opvallen dat onze rentevoeten tot de laagste van de markt behoren. Bovendien geniet je bij Leemans Kredieten van tal van bijkomende voordelen. Het voornaamste voordeel waar je van geniet, is onze uitstekende service. Bij Leemans Kredieten gaan we namelijk altijd samen op zoek naar een oplossing. Onze deur staat altijd open. Ben je je overschrijvingen kwijt? Heb je tijdelijk een probleem met afbetalen? Je kan na een tijdje je lening in een keer terugbetalen? Zeg het ons, en samen bekijken we de mogelijkheden.

Vraag je autolening dus meteen aan, en geniet van je droomwagen! Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk over het geld beschikt, zodat je niet langer hoeft te wachten. Heb je nog vragen? Bel ons dan gerust, of springen even binnen op kantoor.

Voorwaarden

 1. Lening op afbetaling voor de aankoop van een nieuwe auto of een tweedehandsauto van minder dan 3 jaar oud.
 2. Mits voorlegging van een factuur van maximum 100% van de lening.
 3. Betaling rechtstreeks aan de verkoper.

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Magaly

  " Ik werk zelf ook in de bank, maar bij ons staan de autoleningen net iets duurder. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld