Lenen voor

verschillende doeleinden

Geld lenen

voor verschillende doeleinden

Geld lenen kan voor verschillende zaken nodig zijn. Je bent op zoek naar een eigen huis of appartement? Je hebt verbouwingsplannen? In deze gevallen is een woonkrediet je op het lijf geschreven.

Maar geld lenen kan ook voor andere zaken nodig zijn zoals een nieuwe wagen, een trouwfeest, een deugddoende vakantie, kleine opknapwerken,...

Een lening is een hulpmiddel om je dromen te bereiken en geeft je een financieel duwtje in de rug!

Geld lenen voor een woning

Een woonkrediet of hypothecaire lening is de meest bekende vorm van geld lenen. Een eigen woning, een plek waar je jezelf thuis voelt, een leven opbouwt en een gezin sticht. Bovendien is het zonder twijfel de verstandigste investering op lange termijn.

Ontdek onze verschillende mogelijkheden en ontzeg jezelf niet het recht op een eigendom!

Geld lenen voor andere dingen

Er zijn ook andere dingen waarvoor je extra financiële middelen kan gebruiken. Ook op die momenten kan je geld lenen en volop genieten van hetgeen je voor ogen hebt. Ontdek onze tariefplannen op maat! Voor onvergetelijke momenten die je jezelf en je gezin niet wil ontzeggen tot noodzakelijke zaken waar niet altijd budget voor is.

Voordelig lenen bij mevrouw Leemans

Bij Leemans kredieten staan er altijd een aantal leningen in de aanbieding. Bekijk onze tariefplannen en bereken de maandelijkse aflossing voor jou krediet. Onze berekeningsmodule geeft je een overzicht van alle duurtijden voor het bedrag dat je wil lenen en het bedrag dat je per maand moet afbetalen.

Je lening nu aanvragen

Vul bovenaan deze pagina jouw gewenste bedrag in en klik op ‘bekijk de tarieven’. Je ziet onmiddellijk alle mogelijke duurtijden en tarieven. Simpel, transparant en overzichtelijk. Met een klik op de knop  ‘aanvragen’ achter de maandelijkse aflossing van je keuze beland je op het aanvraagformulier dat je zo volledig mogelijk invult.

Binnen de 24u kan je van ons een antwoord verwachten!

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Noel

  " Ik had een klacht maar was uiterst tevreden dat ze bij Leemans kredieten mijn klacht ernstig namen en mij ook tegemoet kwamen in het probleem. Ik accepteerde dan ook graag hun voorstel en sloot het hoofdstuk af. Ik wil ook meegeven dat ik tevreden was over de service (ook al was er een dispuut) en zal dit zeker onthouden wanneer ik mijn volgende lening nodig heb. Nogmaals bedankt voor uw positief voorstel. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld