Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Lenen-voor

Geld lenen voor verschillende doeleinden

Geld lenen kan voor verschillende zaken nodig zijn. Je bent op zoek naar een eigen huis of appartement? Je hebt verbouwingsplannen? In deze gevallen is een woonkrediet je op het lijf geschreven.

Maar geld lenen kan ook voor andere zaken nodig zijn zoals een nieuwe wagen, een trouwfeest, een deugddoende vakantie, kleine opknapwerken,...

Een lening is een hulpmiddel om je wensen te realiseren en geeft je een financieel duwtje in de rug!

Geld lenen voor een woning

Een woonkrediet of hypotheek is de meest bekende vorm van geld lenen. Een eigen woning, een plek waar je jezelf thuis voelt, een leven opbouwt en een gezin sticht. Bovendien is het zonder twijfel een verstandige investering op lange termijn.

Ontdek onze verschillende mogelijkheden en ontzeg jezelf niet het recht op een eigendom!

 

Geld lenen voor andere gelegenheden

geld lenen en volop genieten van hetgeen je voor ogen hebt. Ontdek onze tariefplannen op maat! Voor onvergetelijke momenten die je jezelf en je gezin niet wil ontzeggen tot noodzakelijke zaken waar niet altijd budget voor is.

 

Voordelig lenen bij mevrouw Leemans

Bij Leemans staan er altijd een aantal kredieten in aanbieding. Bekijk onze tariefplannen en bereken de maandelijkse aflossing voor jou krediet. Onze berekeningsmodule geeft je een overzicht van alle duurtijden voor het bedrag dat je wil lenen en het bedrag dat je per maand moet afbetalen.

 

Je lening nu aanvragen

Volg deze link

Binnen de 24u kan je van ons een antwoord verwachten!

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV, respectievelijk Leencentrale Leemans NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Let op, geld lenen kost ook geld