Schuldsaldoverzekering

Beveilig je gezin

Met een schuldsaldoverzekering

In sommige gevallen kan het best aan te raden zijn een verzekering te nemen tegen overlijden. Stel je steeds de vraag – als mijn partner overlijdt, kan ik de lening dan nog alleen afbetalen ?

Of misschien enkel de helft ? Met een verzekering die het saldo van de openstaande schuld afbetaalt bij overlijden, ben je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij helpen je ervoor zorgen dat de lening ofwel volledig is afbetaald ofwel betaalbaar blijft voor degene die overblijft.

Maar de klant is koning ! Jij beslist, wij zullen je nooit iets opdringen. Enkel helpen waar nodig.

Bij Leemans stoppen we niet op de moment dat de lening is getekend. Wij blijven U steunen zolang Uw lening loopt, zodat we zonder moeilijkheden de rit samen kunnen uitrijden.

Leencentrale leemans nv

Verzekeringsmakelaar
Herentalsebaan 145a - 2100 Deurne bij Antwerpen
Ondernemingsnummer : 0439619143
CBFA 011.124A

 afbeelding

Stefan

" Amper 3 weken nadat ik een nieuwe auto had gekocht, maak ik een ernstig auto ongeval mee. Auto compleet vernielt. Met de omnium autoverzekering van Leemans reed ik de volgende week al terug met een nieuwe wagen rond. "

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Representatief voorbeeld ** - % *

*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
JKP van toepassing vanaf .

Let op : Geld lenen kost ook geld