Tarieven persoonlijke lening

Een persoonlijke lening met een voordelige afbetaling? Bij Leemans Kredieten bereken je gewoon zelf je maandelijkse aflossing.

Hoe kan je tarieven van leningen op afbetaling vergelijken?

Een persoonlijke lening aangaan is een belangrijke keuze. Je wilt dan natuurlijk zeker zijn dat je een lening aan een voordelige afbetaling aangaat. Vaak worden er echter veel termen door elkaar gebruikt. Hoe kan je dan de tarieven van verschillende partijen vergelijken? Het antwoord is het Jaarlijks Kostenpercentage ofwel JKP. Dit is de standaard binnen de kredietsector om prijzen te vergelijken.

Maar ook de maandelijkse aflossing moet je vergelijken

Maar je moet vooral ook kijken naar de maandelijkse aflossing. Want een lening aan een goedkoop tarief maar op een te korte termijn kan ook te duur zijn voor je budget. Bij Leemans Kredieten staan we voor transparantie. Zowel het Jaarlijks Kostenpercentage als de maandelijkse aflossing als het totaal terug te betalen bedrag staan dan ook opvallend in onze simulator. We berekenen meteen je volledige lening! Zo kan je in één oogopslag zien hoeveel je afbetalingen zullen bedragen afhankelijk van het bedrag dat je leent en het aantal jaren dat je wenst je lening te laten lopen.

Is er iets niet duidelijk?

Als je een vraag hebt over de tarieven van je lening op afbetaling, aarzel dan niet en contacteer één van onze kredietexperts. Telefonisch of persoonlijk staan ze voor je klaar met advies en een goed gesprek om samen de lening te vinden die bij je past.

 

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Peter

  " Dank u om mij te helpen met mijn kleine lening destijds voor mijn verhuis. Ik had niet genoeg kapitaal en handicapuitkering. Het liet me toe om te studeren en zo en mijn verhuis af te ronden en zaken in orde te stellen. Ik hou alvast uw contact. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld