Centraliseer je leningen

Centraliseer makkelijk je verschillende leningen in één lening. Leemans Kredieten helpt je graag.

Je hebt verbouwingsplannen, je wilt je slaapkamer renoveren, je wilt een zwembad in je tuin,... het zijn allemaal dingen waar je van kan dromen, maar die ook veel geld kosten. Leemans Kredieten helpt je aan een goedkope hypotheeklening, zodat jij je dromen kan waarmaken! Wij centraliseren ook al je leningen, zodat je het overzicht goed behoudt.

Veel afbetalingen lopen?

Heb je veel afbetalingen lopen, en heb je financieel niet veel ruimte? Als je bij Leemans Kredieten langs komt bekijken we samen jouw situatie. Samen zoeken we naar een oplossing, en zorgen we ervoor dat je al je leningen kan afbetalen. We stellen een afbetalingsplan op en zorgen ervoor dat jij het overzicht over je kosten behoudt. Leemans staat voor vriendelijkheid maar ook voor duidelijkheid.

Financieel overzicht kwijt?

Ben je het financiële overzicht kwijt, zie je door het bos de bomen niet meer? Leemans Kredieten biedt je de oplossing! Wij centraliseren al je leningen en afbetalingen, zodat jij het overzicht behoudt. Ook spreiden we je leningen over een langere termijn, zodat je per maand een lager bedrag moet betalen. Zo heb je meer budget over als je onverwacht een dure rekening op je bord krijgt!
Kom even langs op kantoor of contacteer ons via email of telefoon voor meer informatie.

 

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Huseyin en Sarah

  " Door hun ruime openingsuren moesten we geen verlof nemen voor de aanvraag te bespreken of de akkoordbrief te ondertekenen. De auto op de parking en de kinderen in de speelhoek. Allemaal héél gemakkelijk. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld