Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Lening-berekenen

Lening berekenen

goedkope lening.

Een lening moet je natuurlijk maandelijks terug aflossen, en op het moment dat je de lening afsluit moet je goed opletten dat deze maandelijkse aflossingen

Online lening berekenen

Om goed te kunnen inschatten hoeveel je maandelijks zal moeten aflossen, biedt Leemans Kredieten op haar website een handige rekenmodule aan. Hier kan je een lening berekenen, waarbij je een overzicht kan krijgen van de verschillende periodes en aflossingen voor een bepaald kredietbedrag. Concreet zal je dus voor het gewenste kredietbedrag een overzicht kunnen zien van het bedrag dat je maandelijks zal moeten aflossen voor een bepaalde periode. Hierdoor zal je makkelijk kunnen zien of een bepaalde formule binnen jouw budget past of niet, en snel kunnen aanpassen op basis van bedrag of periode.

Online simulatietool

De berekeningsmodule van Leemans Kredieten is een handige tool die je dus makkelijk en snel laat zien welke maandelijkse betalingen binnen jouw budget passen. Niet alleen zal je op die manier sneller de gepaste lening kunnen vinden, je zal bovendien niet voor verrassingen komen te staan op langere termijn. Met behulp van de online simulatietool weet je perfect hoeveel je maandelijks moet afbetalen.

Heb je de geschikte lening gevonden? Klik dan op kredietaanvraag, en geef ons de details door die we nodig hebben om je een aantrekkelijk kredietvoorstel te bezorgen. Heb je vooraf nog bijkomende informatie nodig? Neem dan contact op met onze medewerkers, of kom langs in ons kantoor in Deurne voor een persoonlijk gesprek over jouw lening.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV, respectievelijk Leencentrale Leemans NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Let op, geld lenen kost ook geld