Leningen voor zelfstandigen

Bij Leemans Kredieten bieden we ook goedkope leningen voor zelfstandigen aan die zowel discreet als transparant zijn!

Als zelfstandige kan het leven soms heel hard zijn. Je staat er immers helemaal alleen voor, en er is niet veel tijd om stil te zitten. Om vooruit te gaan in je carrière moet je soms investeringen doen, en jezelf in de kosten steken. Denk maar aan een veilige bedrijfswagen, of een kwaliteitsvol bureau waar je rustig kan werken. Al deze dingen kosten veel geld, en het is dan ook niet ondenkbaar dat je een lening zal moeten aangaan om al deze kosten te kunnen betalen.

Doe hier je berekening

Goedkope leningen voor zelfstandigen

Bij Leemans kredieten kan je terecht voor een goedkope lening, ook als zelfstandige. Lenen bij Leemans doe je makkelijk en snel, zodat je vlot kan blijven werken aan je bedrijfsactiviteiten. Bij het aangaan van een lening wil je natuurlijk niet dat alles heel traag vooruit gaat, maar wil je snel voort met je bedrijfsactiviteiten. Bij Leemans kredieten begrijpen we dit maar al te goed, en daarom proberen we de administratie die bij het aangaan van een lening gepaard gaat tot een minimum te herleiden.

Lenen bij Leemans kredieten doe je ook in alle discretie en vertrouwen. Je wilt als zelfstandige immers niet dat iedereen je kosten te weten komt. Bij Leemans zitten al je financiële gegevens veilig.

 

Lening zelf berekenen

We zijn daarentegen wel volledig transparant naar u toe. Wij proberen je vooraf zo goed mogelijk te informeren over wat je van ons mag verwachten. Onze tarieven kan je gemakkelijk zelf berekenen via de handige calculator op onze website. Wil je graag zelf uitrekenen hoeveel je lening zal kosten, of hoeveel je maandelijks zal moeten afbetalen, dan kan je bij onze calculator terecht.

Overtuigd van de meerwaarde die Leemans kredieten voor jou als zelfstandige kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Onze kredietadviseurs zijn bereikbaar via de website, via mail of via telefoon. Wens je liever een persoonlijker contact, dan kan je steeds langskomen in ons kantoor in Antwerpen. Wij staan steeds paraat voor een eerste vrijblijvend gesprek.

 

 

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Huseyin en Sarah

  " Door hun ruime openingsuren moesten we geen verlof nemen voor de aanvraag te bespreken of de akkoordbrief te ondertekenen. De auto op de parking en de kinderen in de speelhoek. Allemaal héél gemakkelijk. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld