Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Hoeveel kan je lenen ?

Hoeveel kan je lenen ?

Hoeveel kan ik lenen en hoeveel kan ik per maand afbetalen zonder dat mijn budget uit evenwicht geraakt?  Bij Mevrouw Leemans kan je niet alleen lenen op krediet, maar ook advies vragen. Bij ons krijg je een persoonlijke lening of lening op afbetaling maar wordt er eerst goed berekend hoe zwaar een krediet weegt ten opzichte van je inkomen en hoeveel je overhoudt na het betalen van al je kosten.
Zo zorgen we dat je de best aangepaste lening krijgt bij past bij jouw inkomsten en uitgaven.

Zelf berekenen

Je kan alvast zelf berekenen hoeveel je moet betalen voor het bedrag dat je wil lenen. Je maandelijkse aflossing berekenen is kinderspel met onze online rekenmodule. Je krijgt onmiddellijk het juiste tarief op alle verschillende mogelijke termijnen, van 12 maanden tot eventueel 84 maanden.  In veel gevallen is het belangrijk om een krediet op een langere termijn te nemen zodat je niet te veel per maand betaalt en zo met een eventuele onverwachte kost niet in de problemen geraakt.

Krediet met advies

Wil je genieten van ons advies over lenen, dan kan je best een vrijblijvende kredietaanvraag doen. Zo kunnen we samen met jou berekenen welke lening er kan goedgekeurd worden en wat dit per maand kost. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Mevrouw Leemans. Dit kan per post, op kantoor, per fax, of via de telefoon.

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Let op, geld lenen kost ook geld