Hoeveel kan je lenen ?

Geld lenen zonder dat je budget uit evenwicht geraakt? Bij Leemans Kredieten bereken je online zelf je afbetalingen. En weet je meteen waar je aan toe bent.

Hoeveel kan je lenen ?

Hoeveel kan ik lenen en hoeveel kan ik per maand afbetalen zonder dat mijn budget uit evenwicht geraakt? Bij Mevrouw Leemans kan je niet alleen lenen op krediet, maar ook advies vragen. Bij ons krijg je een persoonlijke lening of lening op afbetaling maar wordt er eerst goed berekend hoe zwaar een krediet weegt ten opzichte van je inkomen en hoeveel je overhoudt na het betalen van al je kosten.
Zo zorgen we dat je de best aangepaste lening krijgt bij past bij jouw inkomsten en uitgaven.

Zelf berekenen

Je kan alvast zelf berekenen hoeveel je moet betalen voor het bedrag dat je wil lenen. Je maandelijkse aflossing berekenen is kinderspel met onze online rekenmodule. Je krijgt onmiddellijk het juiste tarief op alle verschillende mogelijke termijnen, van 12 maanden tot eventueel 84 maanden. In veel gevallen is het belangrijk om een krediet op een langere termijn te nemen zodat je niet te veel per maand betaalt en zo met een eventuele onverwachte kost niet in de problemen geraakt.

Krediet met advies

Wil je genieten van ons advies over lenen, dan kan je best een vrijblijvende kredietaanvraag doen. Zo kunnen we samen met jou berekenen welke lening er kan goedgekeurd worden en wat dit per maand kost. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Mevrouw Leemans. Dit kan per post, op kantoor, per fax, of via de telefoon.

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Jurgen

  " Ik had een lening lopen bij Leemans en zoals het behoort deed ik ook iedere maand keurig en op tijd mijn betalingen. Maar ik kreeg dringende rekeningen en vroeg dat er een mogelijkheid bestond waarbij dat ik extra geld zou kunnen ontlenen en als dit dan herrekend kon worden in mijn huidige lening. Een dag later kon ik al tekenen en was alles in orde. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld