Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen? Zoals we al aangaven is dit afhankelijk van verschillende elementen:

1. Welke mogelijkheden biedt je budget?

2. Heb je nog andere maandelijkse afbetalingen?

3. Wat is je vast maandelijks inkomen?

 

Bij Leemans kredieten luisteren we naar jouw noden en wensen om zo tot de perfecte lening op maat te komen. Wij vinden dat een lening niet betekent dat je alles moet laten. Zo gaan onze kredietexperts na hoe je kunt lenen en tegelijkertijd genieten van al het leuke in het dagelijks leven, door bijvoorbeeld je leningen op een langere termijn te spreiden.

 

Berekenen hoeveel ik kan lenen?

Naast ons team van experts kan je ook gebruik maken van onze online simulator. Met deze handige tool kan je vanuit je luie zetel de mogelijkheden nagaan voor een lening. De calculator geeft je een overzicht van alle mogelijkheden en laat toe de termijn en de gewenste maandlast te kiezen. Zo kan je achterhalen hoeveel je kan lenen. Leemans kredieten heeft een simulator voor hypothecaire leningen en voor persoonlijke leningen.   

Als je de simulatie hebt doorlopen bieden wij je de mogelijkheid om snel online een aanvraag in te dienen. Zo kan je direct tot actie overgaan zonder omwegen. Als je toch liever andere manieren hanteert om een lening aan te vragen dan moet je een kijkje nemen naar onze alternatieven.

 

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Let op, geld lenen kost ook geld