Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Bereken zelf je lening op afbetaling

Bereken nu je krediet!

Online krediet berekenen

Bij Leemans Kredieten kan je een lening op afbetaling nauwkeurig online berekenen, of je nu 500 euro of 50.000 euro nodig hebt. Bereken nu je krediet met de berekenaar voor hypotheken of leningen op afbetaling

Bereken nu een lening op afbetaling

Een lening op afbetaling berekenen voor de aankoop van een auto kan je door snel naar onze berekeningshulp te gaan, duid aan of de auto ouder jonger of nieuwer is dan 3 jaar en vul het bedrag van de lening in. Je ziet meteen welke duurtijden mogelijk zijn voor je bedrag en wat de aflossingen zullen bedragen. Als je voor een andere reden krediet aanvraagt vink je simpelweg ‘alle doeleinden’ aan en bereken je krediet nu!

Bereken nu een hypotheek

Bereken nu je hypotheek en sta later niet voor verrassingen. Je moet slechts een bedrag ingeven en op ‘verstuur’ klikken en je krijgt direct de opties voor je lening te zien. Met de krediet berekenaar weet je meteen hoeveel je aflossingen zullen bedragen aan de hand van de periode van je lening.

Krediet aanvragen

Nadat je het krediet hebt berekend, kan je meteen de lening aanvragen. Wij bieden hier diverse mogelijkheden voor. Je kan in de berekenaardoorklikken op ‘kies’ achter de duurtijd van je keuze en meteen de aanvraag online doorsturen. Er zijn ook andere opties: wij ontvangen je kredietaanvraag ook graag met de post of per fax. Indien je liever direct contact heeft met één van onze kredietexperten kan je ons telefonisch bereiken of ons kantoor bezoeken.

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Let op, geld lenen kost ook geld