Geld lenen

Geld lenen

Iedereen moet wel eens geld lenen. Geld is essentieel in onze maatschappij. Je dient dringend iets te betalen, je wil graag iets aankopen of je moet iets vervangen dat je niet kan missen.

In elk geval heb je een kredietmaatschappij nodig waar je op een correcte en discrete manier geld kan lenen aan de meest voordelige tarieven. Bij Leemans Kredieten ben je aan het juiste adres. Iedereen met een vast inkomen vindt bij ons een kredietplan op maat!

Direct geld lenen

Wanneer je een aankoop wilt doen, dan wil je liefst zo snel mogelijk geld lenen. Als kredietgever zorgen wij daar rechtstreeks voor, zonder tussenpersoon !
Zo kan je direct en goedkoop geld lenen voor verschillende zaken. Wat bieden wij aan?

- Geld lenen op afbetaling

- Geld lenen voor hypotheek

- Geld lenen voor auto

- Verzekeringen

Daarbij raden we aan om je lening zo goed mogelijk te spreiden over een lange termijn. Het is niet altijd een goed plan om in totaal minder te betalen. Bij Leemans Kredieten is het daarbij wel simpel om vervroegd je lening af te betalen.

Goedkoop geld lenen voor verbouwing of huis: vul het aanvraagformulier in!

Bereken jouw afbetaling online met onze online rekenmachine. Zo wordt het nog gemakkelijker om geld te lenen. Kies het doel van je lening, het gewenste bedrag dat je wilt lenen en dan doet de rekenmodule zijn werk. In een tweede stap kan je jouw lening aanvragen op verschillende manieren: per post, per fax, op kantoor, telefonisch of online.

Meer informatie over geld lenen?

Je kan meer informatie vinden over geld lenen op onze website. In de sectie meest gestelde vragen komen diverse topics aan bod betreft kredietaanvragen, schuldsaldoverzekeringen, afbetalingen, geld lenen, enz. Bovendien staan wij altijd klaar om jou juridische informatie te verlenen of om jou bij te staan bij andere vragen.Bepaal zelf hoeveel geld je kunt lenen en tegen welke voorwaarden. Lenen en online de aflossing van je lening berekenen, het kan bij Leemans.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Representatief voorbeeld ** - % *

*Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
JKP van toepassing vanaf .

Let op : Geld lenen kost ook geld