Lenen bij schulden? Kan dat?

Heb je al een lening lopen en wil je een bijkomende investering doen? Neem contact op met Leemans Kredieten en betaal minder per maand.

Lenen bij schuld? Kan dat?

Maak je geen zorgen als je al een lening hebt lopen. Je kan nog steeds een tweede lening aangaan om bijkomende investeringen te doen. Bijvoorbeeld, je hebt al een hypotheek lopen? Je kan nog steeds een lening aangaan voor een auto bijvoorbeeld. Dit is helaas niet altijd en voor iedereen het geval.

Neem contact met ons op om te weten of we je verder kunnen helpen met je nieuwe doelen. Je kan ons telefonisch, online of in ons kantoor bereiken om in alle discretie je specifieke noden te bespreken.

Betaal minder per maand

Als je al één of meer leningen hebt lopen kunnen we je ook helpen besparen. Door verschillende leningen samen te voegen zorg je voor meer overzicht op je middelen en waarschijnlijk een lagere rente. We helpen je daar graag mee verder. Bekijk onze pagina Betaal minder per maand voor de voordelen van je lening te centraliseren en het spreiden van je aflossingen. Contacteer ons met je specifieke vragen of een afspraak om samen jouw voordeel uit te rekenen.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Je kan lenen ook al heb je al schulden. Maar je past best toch op zodat je maandelijks niet te veel betaalt. Spreid je lening en bedenk of de lening wel echt nodig is.

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Let op : Geld lenen kost ook geld