Leemans Kredieten ook actief op Facebook

Zoek je meer info over leningen, verzekeringen of mevrouw Leemans? Op onze Facebook pagina vind je alles!

Leemans Kredieten vindt het belangrijk om in dialoog te gaan met zijn klanten en ze op de hoogte te houden. Daarom zijn we ook actief op Facebook. Je vindt er allemaal nuttige en leuke info over lenen en verzekeren. Klik op de ‘Vind ik leuk’ knop en blijf op de hoogte! Natuurlijk kan je er ook berichten achterlaten en je mening kwijt.

Nieuws heet van de naald

Op onze pagina bundelen we ook het laatste en relevante nieuws voor jou. Zo blijf je op de hoogte van wat er reilt en zeilt op het gebied van lenen en verzekeren. Belastingvermindering voor huurders of een goedkoop energiekrediet? Speciale voorwaarden ter gelegenheid van Batibouw of gratis toegangstickets? Dat soort info zetten we met plezier op onze Facebook pagina en daar worden onze klanten alleen maar beter van.

Blijf op de hoogte

Verder vind je op Facebook ook foto’s van ons kantoor met de ontvangstruimte en we zetten ook ons team in de schijnwerpers. Zo krijg je te zien bij wie je terecht kan om een krediet of een lening te verkrijgen. Heb je zin om ons in levende lijven te ontmoeten? Altijd welkom in ons kantoor in Deurne bij Antwerpen! Ten slotte zetten we ook leuke video’s en onze laatste radiospots op Facebook. Zo plaatsen we onze hypotheekformules in de kijker of focussen we op ons ‘Feestplan’ waarmee al je feesten werkelijkheid worden. Volg ons dus op

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Let op : Geld lenen kost ook geld