Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Geld lenen in België

Geld lenen in België

Bij Leemans Kredieten kan je terecht om discreet geld te lenen. Geld lenen kan vanaf 500 euro tot 50.000 euro en meer. Met onze kredietsimulatie kom je snel te weten hoeveel de maandelijkse aflossingen zullen bedragen en hoeveel de rentevoet bedraagt.

Leningen op maat en voor alle doeleinden?

De auto in panne, huishoudtoestellen die het begeven, een hoge tandartsrekening, hoogoplopende boetes, ? Of misschien moet je noodgedwongen geld lenen voor een echt Belgisch probleem: overstromingen en wateroverlast. Er zijn verschillende redenen waarom men in België geld moet kunnen lenen. Bij de Belgische grootbanken moet je eerst de hele papiermolen doorlopen vooraleer je al dan niet een positief antwoord krijgt. In bepaalde gevallen komt het antwoord dan ook te laat en zit je met nog meer problemen.

Bij Leemans Kredieten kan je discreet en gemakkelijk geld lenen. Via de kredietsimulator vul je het gewenste bedrag in, en na een klik kom je te weten voor welke aflossingstermijnen je kunt kiezen en wat deze maandelijkse aflossingen gaan kosten. Vervolgens kunt je een van de voorgestelde bedragen en looptijden kiezen en op je gemak in alle privacy je persoonlijke gegevens invullen. Met die gegevens kunnen wij een volledige berekening maken en kunnen we nagaan of je voldoende inkomsten hebt om de afbetalingen te kunnen doen. De laatste stap is het voorleggen van de berekening aan onze kredietverzekeraars en na hun akkoord stellen wij meteen het contract op om vervolgens een afspraak vast te leggen.

Zo eenvoudig kan het zijn! Geen paperassen, geen onnodige verspilling van tijd maar discreet en eenvoudig geld lenen!

Uw lening in België online aanvragen?

Om een snelle verwerking te verzekeren, is het bij Leemans Kredieten mogelijk voor belgische inwoners om je lening online aan te vragen. Na de kredietsimulatie kan je meteen de lening aanvragen.

Daarnaast kan je ook steeds contact met ons opnemen op het nummer 03/325.90.48 of via ons online contactformulier.

Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van kredietgever
Leemans kredieten nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Let op, geld lenen kost ook geld