Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Lening-wijzer

Leningwijzer

 

Of het nu is om een wagen of een huis te kopen, of omdat je even wat krap bij kas zit, iedereen heeft wel eens krediet nodig, en iedereen vraagt vroeg of laat dus wel eens een lening aan. Wat de reden voor jouw kredietaanvraag ook is, een lening kost steeds geld. Het is dus heel belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alle voorwaarden en modaliteiten die met jouw lening gepaard gaan.

 

Het ABC van het krediet

Als kredietnemer ben je bovendien gebonden aan bepaalde rechten en plichten, die je zo goed mogelijk moet naleven. Aangezien je niet elke dag een lening aangaat, is de kans klein dat je al deze regels en termen uit het hoofd kent. Leemans Kredieten wil je daarom helpen bij het aangaan van een lening, en je zo goed mogelijk bijstaan op het vlak van informatie. Via ons ABC van het krediet vind je een korte verklaring bij een paar veel gebruikte begrippen bij het aangaan van een lening.

Weet je bijvoorbeeld niet wat wordt bedoeld met het nominaal bedrag van een lening,  of wat de juiste betekenis is van het Jaarlijkse kostenpercentage, dan vind je in het ABC van het krediet het antwoord duidelijk geformuleerd.

Met het ABC van het krediet word je weer een beetje wijzer op het vlak van het aangaan van een krediet.  Je weet waar de kredietverstrekker over praat, en wat je rechten en plichten zijn.

Veelgestelde vragen

Leemans kredieten biedt bovendien nog bijkomende informatie over enkele veelgestelde vragen aan op de website. Wil je bijvoorbeeld weten af of je een tweede leningafsluiten van een lening.

Vind je de informatie niet terug op onze website, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Zij zijn bereikbaar via onze website, via e-mail of via telefoon.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV. Ingeval van bemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV, respectievelijk Leencentrale Leemans NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Let op, geld lenen kost ook geld