Normale tekstgroote Groote textgroote Zeer grote tekstgrote

Huislening berekenen

Lenen voor een huis?

Je eigen huis is voor velen een droom die uitkomt. Zorg er echter voor dat je geen nachtmerries krijgt van de afbetalingen van de hypotheek. Een huislening is goedkoper dan een lening op afbetaling, een zogenaamde hypothecaire lening heeft namelijk je huis als onderpand. Door deze zekerheid kunnen we je een veel lager tarief aanbieden.

Een huislening berekenen

Met onze simulator kan je snel en exact berekenen hoeveel de afbetalingen van je huis zullen bedragen. Daarenboven bieden we een uitgebreide keuze aan mogelijkheden. Je kan een korte hypotheek aangaan als je de schulden sneller wilt afbetalen. Meestal is een huislening echter een lening op lange termijn. Zo kan je er zelfs voor kiezen op 30 jaar te betalen. Hierdoor zijn je maandelijkse afbetalingen veel lager en heb je iedere maand nog budget over voor de aangename dingen in het leven zoals vrije tijd, kinderen of een aangename inrichting van je prachtige woonst.

Je huislening aanvragen

Heb je na het berekenen de huisleningonze andere mogelijkheden voor het aanvragen van een huislening.

Welke huislening past bij jouw budget?

Bovenstaand voorbeeld van een simulatie biedt veel mogelijkheden, maar deze mogelijkheden zorgen misschien wel voor vragen? We bieden je dan ook professioneel advies telefonisch of persoonlijk in ons kantoor om de beste huislening voor jouw noden en middelen samen te stellen.

Hypotheeklening onder voorbehoud van wederzijds akkoord en aanvaarding van uw dossier.
Krediet en verzekeringsmakelaar Leencentrale Leemans nv - Herentalsebaan 145a 2100 Deurne bij Antwerpen

Let op, geld lenen kost ook geld