Lenen voor kunst

Een mooi schilderij of kunststuk op het oog? Vraag de voordelige tarieven aan bij Leemans Kredieten voor een lening op maat.

Een schilderij kopen! Leen nu voor kunst in huis!

Je hebt een mooie woning gekocht, maar die is nog niet helemaal ingericht. Je droomt er reeds lang van om eindelijk een kunstwerk of schilderij te kopen om je interieur een nieuwe boost te geven. Grote Belgische kunstenaars in huis halen of internationale schilderijen? Het is nu mogelijk dankzij kredietgever Leemans kredieten. Wij helpen jou door een lening op afbetaling te geven aan een lage rentevoet!

Leen voor beeldende kunst of moderne kunst!

Je droomt natuurlijk niet zomaar van een doordeweeks schilderij, maar van eentje met stijl die past binnen je interieur en je persoonlijkheid. Bezoek een kunstgalerij en haal eindelijk kunst in huis! Hedendaagse kunst, abstracte kunst: kunst in België is zeer gewild! Sluit vandaag nog een lening af bij ons en betaal ons in stukken terug, zoals jij het wil.

Vul snel ons aanvraagformulier in

Geen idee hoeveel je zou moeten terugbetalen? Daar hebben wij een gemakkelijk hulpmiddel voor ontwikkeld: via de online tool kan je het gewenste bedrag dat je wil lenen ingeven, en je ziet gelijk wat je moet terugbetalen en in hoeveel schijven! Zo blijft ook voor jou alles duidelijk en helder. Bereken je lening snel online!

Twijfel niet langer en haal een abstracte kunstenaar in huis of een bronzen beeld!

 

Je lening aanvragen

Je kan je lening ook aanvragen per post, of je kan de lening bespreken op ons kantoor in Deurne bij Antwerpen, een lening aanvragen per fax, of via de telefoon meer uitleg vragen over persoonlijke leningen aan een expert.

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Freddy

  " Ik kan hard werken maar ken niets van al die geld dingen. Een huis kopen doe je niet elk jaar en dat moet goed zijn. Bij Hypotheekvoordeel hebben ze mij begeleid van ’t begin tot het einde. Overeen komen met de immo tot aan het tekenen bij de notaris. Alles werd ook uitgelegd in gewone taal die ik versta. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld