Het Leemans Mobilhome-plan** - jonger dan 3 jaar

Koop nu je mobilhome van je dromen dankzij de goedkope autolening van Leemans Kredieten.

Mobilhomeplan** < 3 jaar: goedkope autolening voor een nieuw mobilhome of jonge tweedehands

Je eigen mobilhome, nog meer dan een auto helemaal je vrijheid. Op reis maar toch thuis, eender waar je bent. Maar een motorhome kost ook veel geld, en is gewoonlijk meer dan wat je op je spaarboekje hebt staan. Om je te helpen bij de aanschaf van je eigen mobilhome, kan je bij Leemans Kredieten terecht voor een autolening. Je kan daarbij kiezen voor een autolening voor een jonge mobilhome (<3 jaar) of een autolening voor een oudere mobilhome (>3 jaar).

Een autolening voor een nieuwe mobilhome

Een autolening voor een nieuwe mobilhome is natuurlijk de goedkoopste lening van de twee. De motorhome staat eigenlijk een beetje borg voor de lening en vermits het risico dus lager is dan een gewone persoonlijke lening is ook het JKP* lager en dus de lening goedkoper.

Maar ook voor een jonge tweedehands

Maar ook voor een jonge tweedehands mobilhome geniet je van hetzelfde voordelige tarief als een autolening voor een nieuwe motorhome. Een mobilhome tot maximum 3 jaar oud kan aan dit voordelige tarief gefinancierd worden.

En zelfs zonder voorschot

Bovendien kan je bij ons het bedrag ook volledig financieren. Je hoeft geen voorschot te betalen maar de volledige aankoopprijs van de mobilhome lenen.

Denk ook aan : een goede autoverzekering

Vraag een tarief voor je autoverzekering

Misschien is de premie bij ons goedkoper dan de verzekering die je nu hebt. Ontdek onze autoverzekeringen

Voorwaarden

 1. Lening op afbetaling voor de aankoop van een nieuwe mobilhome of een tweedehands mobilhome van minder dan 3 jaar oud.
 2. Mits voorlegging van een factuur van maximum 100% van de lening.
 3. Betaling rechtstreeks aan de verkoper.

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld