Het Leemans Autoplan** - ouder dan 3 jaar

Op zoek naar een goedkope autolening voor een tweedehands auto? Ontdek het autoplan > 3 jaar van Leemans, vraag je autolening nu online aan!

Autoplan** >3 jaar: goedkope autolening voor tweedehands auto

Je was van plan om een nieuwe auto te kopen en was al eens gaan informeren naar de prijs. En dat sloeg eigenlijk wel wat tegen. Een nieuwe auto is gewoon te duur voor je budget.

Daarom kan je bij Leemans Kredieten niet alleen terecht voor een goedkope autolening voor nieuwe wagens maar ook voor een tweedehands auto. Zelfs als die al wat ouder is. Dankzij onze goedkope autolening kan je toch nog bollen zonder dat je er jaren voor moet sparen, en vooral zonder dat je er maandelijks te veel voor moet afbetalen!

Simuleer je goedkope autolening met ons autoplan** >3 jaar

Om je een duidelijk beeld te geven van de kosten die onze goedkope autolening met zich meebrengt, kan je bij ons je autolening online simuleren. Vul bovenaan de pagina het bedrag in dat je wil lenen en klik op bekijk de tarieven. Automatisch krijg je voor alle duurtijden het toepasselijke JKP* te zien.

Je autolening meteen aanvragen

Vanuit deze pagina kan je ook meteen je krediet online aanvragen! Klik achter de maandelijkse aflossing van je keuze op de button naar kredietaanvraag en je komt in ons aanvraagformulier terecht. Vul de aanvraag zo volledig mogelijk in en wij zorgen voor de rest. Op werkdagen heb je binnen 24 uur je antwoord. Waarom dus nog langer wachten om je droomwagen aan te schaffen? Simuleer je goedkope autolening en vraag ze meteen aan!

Je autolening aanvragen per telefoon

Vraag je je goedkope autolening liever niet online aan, dan kan je ze ook aanvragen per telefoon, per fax, op kantoor of per post.

 

Voorwaarden

 1. Lening op afbetaling voor de aankoop van een auto van ouder dan 3 jaar
 2. Mits voorlegging van een factuur van maximum 100% van de lening.
 3. Betaling rechtstreeks aan de verkoper.

Kies je aflostermijn

  kredietbedrag aantal maanden bedrag / maand totaal JKP VDR
   afbeelding

  Magaly

  " Ik werk zelf ook in de bank, maar bij ons staan de autoleningen net iets duurder. "

  Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

  Contacteer ons vrijblijvend

  Leemans kredieten N.V.
  Herentalsebaan 145a
  2100 Deurne

  Tel: 03 325 90 48
  Fax: 03 325 90 77

  Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

  Representatief voorbeeld ** - % *

  *Het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) : % (vaste jaarlijkse debetrentevoet: %), voor een **lening op afbetaling van euro met een looptijd van maanden. De maandelijkse terugbetaling zal euro bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van euro.
  JKP van toepassing vanaf .

  Onder voorbehoud van aanvaarding door kredietgever Leenkas Leemans NV, respectievelijk Leemans Kredieten NV ingeval van kredietbemiddeling, waarbij Leemans Kredieten NV optreedt als kredietmakelaar, onder voorbehoud van aanvaarding door de in uw geval door ons meest geschikt beschouwde kredietgever.

  Let op : Geld lenen kost ook geld