Filosofie

Hoe werken wij ?

Vriendelijk

Bij ons ben je thuis. Een gezellig praatje, een goede raad, een vriendelijke stem aan de foon. Met onze 16 medewerkers trachten wij elke dag onze slogan "lenen bij een vriendin" waar te maken, door onze goede en snelle service, maar vooral door onze vriendelijkheid in alles.

Duidelijk

Maar zaken zijn zaken, en jouw wil is wet! Wij spreken duidelijk op voorhand af wat kan en wat niet kan, wat jij juist wil en wat dat zal kosten.

De deur staat altijd open

Weer of geen weer, altijd welkom !

maandag 9 - 20 u
dinsdag 9 - 20 u
woensdag 9 - 20 u
donderdag 9 - 20 u
vrijdag 9 - 18 u
zaterdag 10 - 13 u

Correct

Bij ons geen verrassingen maar een strikte toepassing van de gepubliceerde tarieven.
De maandelijkse afbetalingen die op voorhand werden afgesproken staan ook duidelijk op het contract vermeld. Je weet dus hoeveel je betaalt en hoelang.

Alle bedragen

Zeg ons hoeveel je nodig hebt. Elk bedrag is mogelijk. Je kan voor persoonlijk leningen zelf een berekening maken ofwel bel je ons op en geven wij je een correct tarief voor het bedrag dat je zou willen lenen. We zijn ook specialist in het samenvoegen van leningen. Soms komt dit voordeliger uit dan een nieuwe aparte lening.

Goede uitleg

Het is belangrijk dat je alles goed begrijpt voordat je tekent. Daarom overlopen wij samen uitgebreid het contract. Alle vragen worden in duidelijk verstaanbare taal beantwoord.

Een blijvende service

Wij blijven je in de watten leggen, ook na het ondertekenen van het contract.

Een tijdelijk probleem met de afbetalingen ? Wij staan je bij met raad en daad. Overschrijvingen verloren ? Wij sturen er nieuwe op of helpen je met een bestendige opdracht.
Als je na een tijd de rest van je lopende lening in 1 keer terugbetalen, sturen wij je een afrekening, en zorgen wij ervoor dat je minder betaalt.

 afbeelding

Huseyin en Sarah

" Door hun ruime openingsuren moesten we geen verlof nemen voor de aanvraag te bespreken of de akkoordbrief te ondertekenen. De auto op de parking en de kinderen in de speelhoek. Allemaal héél gemakkelijk. "

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Contacteer ons vrijblijvend

Leemans kredieten N.V.
Herentalsebaan 145a
2100 Deurne

Tel: 03 325 90 48
Fax: 03 325 90 77

Leemans Kredieten NV - Leenkas Leemans NV - Leencentrale Leemans NV - Alle rechten voorbehouden

Let op : Geld lenen kost ook geld